Uusia rakennusten ja maisemien panoraamakuvia

british_museum_inside_panoramaLontoon on yksi useimmin käymistäni kaupunkikohteista, mutta vasta elokuussa 2012 sain vihdoin aikaiseksi tutustua British Museumiin. Kokoelmat ovat tietysti valtavat, mutta itse rakennuskin on todella upea varsinkin sisäpuolelta. Oheinen kuva on muodostettu useammasta erilliskuvasta 180 asteen panoraamaksi heti museon sisälle astuttaessa. Kuvaa klikkaamalla pääset näkemään maailman eri puolilta nappaamiani kuvia vaikuttavista rakennuksista, tämän museokuvan lisäksi uutena siellä on kuva Bordeauxin upeasta katedraalista.

Olin saman matkan yhteydessä myös Saint Emilionissa, joka on noin tunnin ajomatkan päässä Bordeauxista ja yksi maailman tunnetuimmista viinialueista. Lisäsin maisemakuviini kaksi kuvaa tästä maailmanperintökohteesta, toinen näkyy alla itse kaupungista ja toinen on kuvasarjassa panoraamat, johon pääset kuvaa klikkaamalla. Yksi uusi kuva tuli myös maisemakuviin, kuva Cap Ferretin upeasta hiekkarannasta ja Euroopan korkeimmista dyyneistä Ranskan rannikolla.

st-emilionin-kaupunki

Kirjoita kommentti

Voit käyttää näitä HTML-tägejä:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kommenttisi tulee näkyviin, kun admin on hyväksynyt yhden kommenttisi.

  

  

  

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.