Uusi maasivu: Mauritius

MAU-mukavasti-rannalla-lekotellenKoleana ja sateisena heinäkuun päivänä on mukava muistella lämpimiä paikkoja ja suunnitella matkaa sellaiseen kohteeseen vaikkapa talvella. Tänään 16.7. sain vihdoin aikaiseksi maasivun Mauritiuksesta, joka on paras rantakohde, jossa olen milloinkaan käynyt – ja kymmenissä muissa olen maailman eri puolilla käynyt. Eipä ihme, että siellä olen kahdesti käynyt, viimeksi vuonna 2005.

Mauritiuksen tekee parhaaksi minun asteikollani lyömätön yhdistelmä erilaisia asioita: loistavat ja rauhalliset korallihiekkarannat, upea lämmin meri niin pinnalta kuin sen altakin, vehreä luonto ympäri vuoden, lämmin ilmasta (23-30 astetta päivän ylin ympäri vuoden), mukavat ihmiset, erinomaisen hyvä palvelu, pieneksi maaksi paljon nähtävää, monipuoliset liikuntamahdollisuudet, loistava ruoka ja kaiken päälle edulliset merkkivaatteiden shoppailumahdollisuudet saarella olevien tehdaiden ansiosta.

Vilkaisepa tarkemmin uudelta Mauritiuksen maasivulta, jos vaikka suuntaisit sinne jonakin päivänä 🙂

Kirjoita kommentti

Voit käyttää näitä HTML-tägejä:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kommenttisi tulee näkyviin, kun admin on hyväksynyt yhden kommenttisi.

  

  

  

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.