Uusi maasivu: Malta

vallettan-torneja

Maailmanperintokohteen ja Maltan pääkaupungin Vallettan torneja Sliemasta katsoen.

Malta on hyvin omaleimainen ja mukava lomakohde keskellä Välimerta, jossa olen itse käynyt kaksi kertaan vuosina 1988 ja 2011. Tästä Euroopan Unionin ja euroalueen maasta löytyy paljon aurinkoa, upeita sukelluskohteita ja rantoja, erikoinen reilusti yli 5000 vuoden taakse ulottuva korkean kulttuurin historia sekä erittäin runsaasti huvittelumahdollisuuksia, kuten isoja kasinohotelleja. Ruoka on jossain määrin arabivaikutteista Välimeren alueen ruokaa, ja aika paljon italialaistakin, koska etäisyys Sisiliaan on alle sata kilometriä.

Kaiken kukkuraksi maan toinen virallinen kieli on englanti, joten tavallinen turistikin pärjää siellä tässäkin suhteessa aika helposti.

Mikäli kiinnostuit maasta lomakohteena, ota huomioon, että sinne ei valmismatkoja käytännössä järjestetä talvikautena. Viimeisiä varauksia tämän vuoden lomille voi ehkä onnistua syys-lokakuulle vielä tekemään.

Vilkaisepa juuri kirjoittamaani Maltan maasivua. Suosittelen ilman muuta tutustumista tähän euroalueen omaleimaisimpaan maahan!

Kirjoita kommentti

Voit käyttää näitä HTML-tägejä:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kommenttisi tulee näkyviin, kun admin on hyväksynyt yhden kommenttisi.

  

  

  

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.