Pyhätunturilla laskettelukauden 2012 lopettamiseksi

lumivyoryn-alkukohtia-ukohatun-rinneTalven 2011-2012 viimeinen pidempi laskettelumatkani suuntautui kuluneen viikon aikana tällä kertaa Pyhätunturille, jossa en ollut ennen käynytkään. Vaikka laskettelukeskus on kahdellatoista rinteellään aika pieni, rinteet ovat Suomen parhaasta päästä: melko pitkiä, vaihtelevia ja pari mustaa rinnettä myös todella vauhdikkaita. Laskettelun lisäksi Pyhällä kannattaa joko hiihtää tai kävellä hyvin opastettuja reittejä pitkin luonnossa, sillä luonto on upeaa. Lunta oli muuten noin metrin verran ja lisää satoi toistakymmentä senttiä viimeisenä laskettelupäivänämme.

Oheinen kuva on napattu Isokurusta Ukonhattu-tunturin suuntaan rinteelle, jossa olisi mainioita offareita, mutta nyt olivat äskettäisen melko ison lumivyöryn vuoksi merkitty ‘pääsy kielletty’ -kyltein. Lisää kuvia Pyhältä löytyy kuvaa klikkaamalla tai tästä.

Kirjoita kommentti

Voit käyttää näitä HTML-tägejä:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kommenttisi tulee näkyviin, kun admin on hyväksynyt yhden kommenttisi.

  

  

  

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.