Päivän kuva 22.5.2013: Sepelkyyhkyt lemmenpuuhissa

sepelkyyhkyt-lemmenpuuhissaKevät on lemmen aikaa, olivat sitten kyseessä ihmiset tai linnut. Juuri tänään 22.5.2013 kotipihamme useampivuotiset kävijät, sepelkyyhkyt Lyyli (kuvassa takana) ja Ville ovat lemmenleikeissään kotitammessamme. Viis siitä, jos sataa, kevätlempi ei siitä laimene!

Vähän kuvan ottoa aikaisemmin yksi kilpakosija oli karkoitettu tammesta ja Lyyli selvästikin kehoitti ryhtymään puuhaan.

Tämä kuva on napattu hetki varsinaisen aktin jälkeen ja selvästikin Lyyli kuiskii Villen korvaan: se oli ihanaa! Kuiskuttelun ohessa Lyyli pöyhi Villen niskahöyheniä lemmekkään oloisena 🙂

Saas nähdä, josko kyyhkyset lisääntyvät tänäkin kesänä parilla uudella tulokkaalla. Koska tämän parin pesä ei ole ainakaan meidän pihapiirissämme, tulokkaat näemme vasta, kun tammenterhot alkavat putoilla puusta ja sepelkyyhkyt valmistautuvat muuttomatkalle etelään.

Kirjoita kommentti

Voit käyttää näitä HTML-tägejä:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kommenttisi tulee näkyviin, kun admin on hyväksynyt yhden kommenttisi.

  

  

  

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.