Lemmikit täydessä kukassa kotipihalla

lemmikit-kukkivat-kesan-alussaTänäänkin on Helsingissä aurinkoinen ja varsin lämmin päivä sekä säätieteilijöidenkin mukaan oikeasti kesä. Säätieteilijäthän sanovat kesän alkaneen, kun vuorokauden keskilämpötila on ollut yli kymmenen astetta Celsiusta kymmenen päivää peräkkäin.

Kesän kunniaksi kotipihan villit lemmikitkin ovat päässeet täyteen kukkaan. Nämä hennon siniset ja varsin pienet kukkaset ovat kuitenkin olleet muinaisista ajoista alkaen aika tärkeitä, niistä kun on sanottu esimerkiksi seuraavaa:

Kukkaterapiassa lemmikkiä käytetään pettyneille, haaveilijoille ja ikävöiville, sillä se auttaa käsittelemään tunteisiin liittyviä odotuksia. Se tuo hengen ja tunteiden tasapainoa ja sopii syvällä olevan kaipuun ja muistojen herkistämälle mielelle ja avaa uusia näköaloja ihmissuhteissa. Lemmikki voimistaa muistin syviä tasoja ja helpottaa alitajunnan ja tietoisen mielen välistä viestintää.

Siispä lemmikkejä ihailemaan  – ja sitä kautta henki ja tunteet tasapainoon!

Kirjoita kommentti

Voit käyttää näitä HTML-tägejä:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kommenttisi tulee näkyviin, kun admin on hyväksynyt yhden kommenttisi.

  

  

  

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.