Valikko Sulje

Matkailua Afrikassa

Afrikassa olen käynyt vasta 2000-luvun puolella. Ensimmäinen – ja edelleen ehdoton suosikki – on Mauritius, jota moni ei ehkä oikein Afrikkaan edes lue. Mauritiuksella olen käynyt parikin kertaa, se kun on talvella pidettävää rantalomaa varten ihan ykköspaikka.

Sittemmin olen käynyt Egyptissä, Gambiassa, Senegalissa ja Tansaniassa.  Noista maista Tansania oli todella positiivinen yllätys, ei vain upean luontonsa vuoksi, vaan myös mukavien ihmistensä ansiosta.

Ohessa on muutama pikkukuva noista maista, mutta galleriassani on kohtalaisen paljon kuvia varsinkin Tansanian luonnosta.

Egypti

Egyptin historialliset nähtävyydet ovat tehneet siitä suositun turistikohteen, ja hienot Punaisen Meren rannat lisäävät houkutusta.

Gambia

Gambia on pieni ja varsin vehreä maa samannimisen joen varsilla Länsi-Afrikassa, jonne tehdään paljon myös seuramatkoja.

Mauritius

Mauritius on minun makuuni paras rantakohde käymistäni: vehreä luonto vuoden ympäri, upeat korallirannat, hieno valtameri, loistava ruoka, erittäin ystävällinen palvelu, monipuolista nähtävää ja tekemistä sekä edulliset shoppailumahdollisuudet.

Senegal

Tansania