Juhannuskuvia Istanbulista

Vietin tänä kesänä Juhannuksen Istanbulissa, mutta koko heinäkuu ja osa elokuun alustakin meni sauna- ja kylpyhuoneremontissa, joten ehdin vasta nyt pistää näytille muutamia kuvia sieltä.

Uskomattoman upea kaupunki ihan uskomattomassa paikassa: siisti, hyvin toimiva suurkaupunki, jossa on valtava määrä ravintoloita mihin makuun tahansa, maailman suurin katettu basaari 4000 myymälänsä (!) ansiosta, palvelualttiita ja mukavia ihmisiä, upeat maisemat kahden meren välissä ja kahdelle mantereelle jakautuneena…  Jos et ole siellä käynyt, mene ihmeessä! Taitaa olla viiden hienoimman käymäni suurkaupungin joukossa.

Kuvanäytteitä juttuni tueksi löydät kuvagalleriastani sivulta Matkailua ja ihmisiä otsikolla “Istanbulissa juhannuksena 2010”, minkä lisäksi sivulla Maisemat ja panoraamat on muutamia kuvia gallerioissa “Panoraamoja maailmalta” ja “Rakennuksia”.

En ollut aikaisemmin “halvassa massaturistien” Turkissa käynyt, mutta Istanbul muutti kyllä käsitykseni myös koko maasta! Istanbul on täynnä sivistystä, historiaa, kauneutta ja monenlaisia ajankäyttömahdollisuuksia.

Kirjoita kommentti

Voit käyttää näitä HTML-tägejä:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kommenttisi tulee näkyviin, kun admin on hyväksynyt yhden kommenttisi.

  

  

  

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.