Valikko Sulje

IT ja parempi bisnes – ekirja

Kirjani “IT ja parempi bisnes” on saatavilla näiltä sivuilta e-kirjana alkuperäisen painetun kirjan kustantajan Talentumin antamalla luvalla. E-kirjojen sisältö on sama kuin painetulla kirjalla, mutta olen itse muotoillut sähköisen kirjan alkuperäisen painetun kirjan muotoilun pohjalta. Kirja on kirjoitettu jo vuonna 2010, mutta mielestäni sisältö on täysin ajan tasalla muuten, mutta en ole siihen uusia caseja tai digijohtajille erikseen suunnattua viestiä laittanut. Jos olet digijohtaja ja vastaat IT/digi-ratkaisujen avulla uudistettavien bisnesten määrittelystä ja toimeenpanosta, kannustan vilkaisemaan kirjan.

Tämän kirjan lopussa esiteltyjä erilaisia työkaluja saat ladata vapaasti suomeksi tai englanniksi omaan käyttöösi.

Kirjan voit ladata ilmaiseksi tältä sivulta kahdessa muodossa:

  • PDF, joka voi lukea useimmilla uusilla selaimilla ja esimerkiksi Amazon Kindlellä. Tämän version asettelu noudattaa tarkimmin painettua versiota. PDF-version voit ladata tästä linkistä.
  •  
  • EPUB, joka on yleinen muoto monissa Suomessa saatavissa lukulaitteissa ja toimii varsin mukavasti myös useimmissa nykyaikaisissa selaimissa. EPUB-version voit ladata tästä linkistä.
  •  
  • MOBI, jota erityisesti Amazon Kindle käyttää, ja kirjani toimii ainakin omien kokeiluni mukaan myös mobiililaitteiden Kindle-sovelluksessa. MOBI-version voit ladata tästä linkistä omalle Kindle-laitteellesi tai sellaiselle laitteelle, johon on saatavilla Kindle-sovellus (iOS- ja Android -käyttöjärjestelmät sekä Windows 10).

En veloita kirjasta mitään, mutta mieluusti otan vastaan kommentteja sisällöstä tämän monien vuosien kokemukseni perusteella kirjoitetun kirjan täydentämisestä. Voit myös oman valintasi mukaan laittaa kirjan lataamisen jälkeen pienen summan johonkin itseäsi lähellä olevaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

Ilmaisuudesta johtuen toivon myös kirjan lataamisen kannustamista esimerkiksi sosiaalisessa mediassa (LinkedIn, Facebook…).

Helsingissä 6.5.2018

Vesa Tiirikainen