Autolla Amerikan halki näkyy nyt jatkojuttuna

Vuoden 2012 loppupuolella ajoimme vaimoni kanssa Pohjois-Amerikan halki Atlantin rannikolta Tyynen meren rantaan. Kirjoitin matkaan liittyen yhteensä 33 erillistä juttua alkaen suunnittelusta ja valmisteluista sekä päättyen viimeiseen etappiin ja matkan “jälkipyykkiin”.

Tämän jutun lopussa on kaksi kuvasarjaa, joista ensimmäinen esittää matkan valmistelut ja kulun Suomesta Islannin kautta Massachusettsin Cape Codiin ja sieltä New Hampshiren ja Vermontin kautta Montrealiin, Torontoon ja lopulta Chicagoon. Toinen kuvasarja muodostaa selvän kokonaisuuden ja kattaa suurin piirtein historiallisen Route 66 -valtatien Chicagosta Los Angelesin Santa Monica Pierille – ja vähän pidemmällekin. Noista kuvasarjoista teksteineen saat jo jonkinlaisen käsityksen niistä lukuisista näkymistä ja kokemuksista, joita tällainen noin 8000 kilometrin automatka sisälsi.

Pelkkiä kuvia enemmän kokemuksia löytyy kuitenkin jutuista, joihin kuvia käytin. Juttusarjaa on ennen tätä päivää ollut vähän hankala lukea sivuiltani kokonaisuutena, mutta tänään olen vihdoin onnistunut luomaan “Autolla Amerikan halki 2012” -aiheisista jutuista esityksen, jossa jutut näkyvät matkan alusta loppuun (viimeisenä tämä juttu) peräkkäin kymmenen juttua per sivu. Sivulla on numeroidut välilehdet, joilla numerojärjestyksessä edeten voit lukea koko matkan kaikki jutut. Teknisesti tällainen esitys ei muuten ole ihan helppo toteuttaa käyttämälläni WordPress-alustalla, se kun näyttää jutut luonnostaan uusimmasta vanhimpaan – vain tässä aihealueessa siis nyt vanhimmasta uusimpaan.

Tästä linkistä pääset lukemaan juttusarjaa matkan suunnittelusta loppuyhteenvetoihin asti. Voit myös napsauttaa sivupalkin aihealuetta “Autolla Amerikan halki 2012” nähdäksesi koko juttusarjan. Jos olet kiinnostunut vain katsomaan Route 66 -osan matkastani, mene linkin jälkeen suoraan toisen sivun keskivaiheille, josta tuo osuus alkaa.

Toivon, että tästä muodostuu hauskoja lukuhetkiä kaikille, ja erityisesti niille, jotka ovat itsekin vastaavantyyppistä matkaa miettimässä 🙂 Erittäin mielelläni otan myös kommentteja omista automatkoistanne – tai näistä jutuista.

Matkaterveisin,

Vesa

Kirjoita kommentti

Voit käyttää näitä HTML-tägejä:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kommenttisi tulee näkyviin, kun admin on hyväksynyt yhden kommenttisi.

  

  

  

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.